Klant

Kort geleden ontvingen wij een opdracht van een van onze bestaande klanten Verbruggen Enterprises. Voor deze Belgische opdrachtgever koppelden we door middel van een sluisverbinding twee units aan elkaar. Na het afronden van deze klus ontvingen wij een dankbaar bericht van ons contact persoon;

“Soms ontvangt U klachten van klanten, maar met deze mail wil ik mijn 120% tevredenheid uitdrukken, betreffend de manier op de volledige zaak behandeld was door Uw team. Van de al lang en positieve commerciële relatie die ik met Danny onderhoud, tot de vakkundige wijze op de welke Geert Jan denBoer en de “kleine” Robert de plaatsing van de twee units en de verbindingen gerealiseerd hebben. Nogmaals bedankt voor deze goede diensten.”

Primakabin hanteert een persoonlijke aanpak en doet er alles aan de wensen van onze klanten zo goed mogelijk tegemoet te komen. Wij vinden het geweldig om dit soort berichten te lezen en willen Verbruggen Enterprises hartelijk bedanken voor de samenwerking!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Primakabin staat te popelen om ook voor u aan de slag te gaan. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.