Over ons

Primakabin is een actieve speler in de markt van verplaatsbare accommodatie. Wij verkopen, verhuren en leasen fabrieksnieuwe of gebruikte Primakabin producten en zijn tevens specialist in gebruikte portakabin gebouwen.

Wij verzorgen tijdelijke- en permanente huisvesting op maat. Door gebruik van duurzame en kwalitatief goede units, garanderen wij voor elk huisvestigingsprobleem een comfortabele oplossing. Onze units zijn geschikt voor uiteenlopende toepassingen. Of u nu een tijdelijke kantoorunit wilt huren, een tijdelijk noodgebouw nodig heeft of (semi)permanente huisvesting turn-key wilt leasen: uw behoeftes staan centraal. Wij leveren projecten volledig op maat en tegen zeer scherpe tarieven.

Nieuwe en gebruikte units

Met nieuwe units kunnen we uw perfecte maatoplossing leveren. Flexibele afmetingen, indelingen en luxueuze aanvullingen: het is allemaal mogelijk. Nieuwe units zijn in onbeperkte hoeveelheid leverbaar.

Daarnaast hebben we een groot aantal gebruikte units op voorraad. Deze zijn extra voordelig maar nog in goede staat en daarom erg geschikt bij een kleiner budget.

Persoonlijke aanpak

Wij zijn overtuigd dat een persoonlijke aanpak het beste werkt, dus heeft u een vraag: dan geven wij graag antwoord. Wij adviseren u graag over de meest geschikte uitbreiding voor u én over de juiste financieringsvorm. En als u wilt, begeleiden we het hele traject – van bouwtekening tot plaatsing. We maken graag een afspraak, zodat één van onze adviseurs u kan voorzien van een persoonlijk en professioneel advies.

Kwaliteit is onze kracht

Primakabin staat voor kwaliteit: wij bieden alleen goed geïsoleerde units met een degelijke constructie. Daarnaast zijn de units uit te breiden met vele luxe opties.

Primakabin is VCA** & ISO 9001 gecertificeerd .

Onderdeel van Dutch Cabin Group

Primakabin is onderdeel van Dutch Cabin Group. Dutch Cabin Group is specialist in het leveren van zowel tijdelijke als ook semipermanente huisvesting. Binnen de Dutch Cabin Group is al meer dan 60 jaar ervaring en zij opereren zowel nationaal als internationaal. Daarnaast beschikt Dutch Cabin Group over een eigen productielocatie in Coevorden, zodat de units perfect naar wens en op maat gebouwd kunnen worden.