Access World

Internationaal logistiek bedrijf Access World groeide uit zijn jasje. De vestiging in Vlissingen kampte met een ruimte tekort. Daarom werd het kantoor uitgebreid met units van Primakabin.

Access World heeft internationaal 125 vestigingen. Ze bieden complete oplossingen voor logistiek, opslag en supply chain. Access World had plannen voor uitbreiding, maar deze waren nog niet definitief. Daarom kozen ze voor flexibele huisvesting. Mark Doene, general manager bij Access World, vertelt waarom zij voor Primakabin kozen.

Mark Doene: ‘Na het vergelijken van meerdere offertes, was de respons bij Primakabin het snelst en Primakabin had een concurrerend aanbod. We hebben gekozen voor lease, weer met het oog op flexibiliteit.’

Er zijn 23 units geplaatst waar inmiddels 45 mensen werken. De plaatsing is rap gegaan: ondanks de drukte in de bouw waren de units zes weken na de aanvraag geleverd. Op de begane grond zit een afdeling die veel belt en communiceert. Daarom is daar gekozen voor absorberende plafondplaten om te voorkomen dat mensen last ervaren van teveel geluid. Access World wenste ook een zo licht mogelijke ruimte, daarom zijn er extra hoge ramen aan de buitenwand geplaatst, aan de binnenkant zitten er glazen wanden en er zijn lichtkoepels in het dak verwerkt.

Mark Doene vertelt over de samenwerking: ‘Heel positief en flexibel. Vooraf was duidelijk wat er van ons werd verwacht.’

Benieuwd naar de mogelijkheden?

neem dan snel contact met ons op!

Andere referenties

bekijk alle referenties