Riwal Hoogwerkers

Riwal Hoogwerkers is een internationaal verhuurbedrijf van hoogwerkers, met vestigingen in zestien landen in Europa, Midden-oosten en India. Voor het Fleet Logistics Support team was het huidige kantoor op het industrieterrein aan vervanging toe en tijdens hun zoektocht kwamen ze al snel bij Primakabin uit.

Er werd gekozen voor een zogenaamde NL unit. Het kantoor moest custommade gemaakt worden en aan de eisen van Riwal voldoen. Er is een kantoorruimte, afgeschermd door een halletje met schuifraam, waar de chauffeurs zich kunnen melden. Ook zit er een ruimte in die als kantine gebruikt wordt. De unit is gemaakt in de huisstijlkleuren van Riwal zelf.

Na nog geen drie maanden werd de unit geheel volgens afspraak geplaatst. De levering verliep uiterst soepel en ook alle benodigde veiligheidsmaatregelen voor de plaatsing had Primakabin genomen.

Arie Smaal verantwoordelijk voor Fleet Logistics Support bij Riwal vertelt: ‘“Bij Riwal hebben wij “The Riwal Way” ontworpen. Dit is een continue proces dat ervoor zorgt dat de best mogelijke kwaliteit, veiligheid en service worden verleend. Primakabin  uit  dit ook in de levering van zijn units. Alles is strak geregeld. Er waren geen misverstanden, de service en after sales verliepen meer dan soepel. Net zoals “The Riwal Way” ”,

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

neem dan snel contact met ons op!

Andere referenties

bekijk alle referenties