Een primeur: eigen modules voor bouwbedrijf Vrolijk

Bouwbedrijf Vrolijk begon ooit met agrarische gebouwen, maar verscheen onlangs in de Cobouw Top 50. Dit is de lijst van grootste bouwers van Nederland. Al snel volgde nóg een primeur: een eigen ketenpark van tien modules in de Vrolijk-kleuren. 

Vrolijk kreeg plaats nummer 35 in de lijst van grootste bouwbedrijven. De afgelopen jaren is het bedrijf flink gegroeid. Het bedrijf realiseert bedrijfspanden en woningen, maar is vooral werkzaam op het gebied van logistieke panden.  

Gezien de doorlooptijd van projecten wilde het bouwbedrijf een goede basisvoorziening voor werknemers. In plaats van een bouwtoilet wilde zij een fatsoenlijke sanitaire ruimte.

Wij hebben tien modules mogen personaliseren voor Vrolijk. Elk van zes bij drie meter. De modules hebben een deurdranger, kantoorruimte, sanitaire ruimtes, een keuken en een kleedruimte. De buitenkant heeft de Vrolijk-kleuren en het logo. Het handige aan het park is dat het erg flexibel is. Het is in één dag te demonteren en herplaatsen.  

Duurzaam bouwmateriaal is de standaard voor Vrolijk. Ook wordt de stroom op alle bouwplaatsen duurzaam opgewekt. Daarom kozen zij een duurzaam systeem voor hun modulaire ketenpark. Dit systeem verwarmt in de winter en koelt in de zomer.