Speciale kinderopvanglocatie voor ’t Herdertje

Samen met de klant realiseerden wij een geweldige kinderopvanglocatie.

’t Herdertje is een lokale organisatie die zich inzet voor de opvang van kinderen. Al ruim 25 jaar staat zorgzaam personeel klaar voor ouders en kinderen. Zij kunne kinderen inspireren, stimuleren en uitdagen op unieke opvanglocaties in Hoorn en nabij gelegen plaatsen.

Wij hebben een BSO ruimte mogen realiseren voor een opvanglocatie van ’t Herdertje in Noorderdracht. Met onze specialisatie in tijdelijke en permanente huisvesting op maat, konden wij aan alle wensen voldoen. In de nieuwe BSO ruimte, oftewel “De Keet”, kunnen kinderen van vier tot en met twaalf jaar met elkaar spelen.

Wij zijn trots op het mooie resultaat! De module is binnen afgewerkt met steigerhout op de muren, waardoor de ruimte erg luxe oogt. Ook heeft de BSO ruimte een prachtige keuken. Deze heeft onze klant zelf geplaatst. Daarnaast zijn er nog twee toiletruimtes aanwezig in het gebouw.

Het gebouw bestaat uit zes nieuwe CTX20 modules, welke wij op maat hebben gemaakt. De totale oppervlakte is 88,46 m². Door de cementhouten voer heb je geen last van het geluid van kindervoetjes. Hierover is een PVC vloer gelegd.

Verder zijn er twee mogelijkheden om de BSO ruimte te ventileren. Dit is nóg belangrijker nu we te maken hebben met het coronavirus. Om frisse lucht binnen te laten heeft het gebouw dertien draai-kiep ramen en ventilatieroosters.