Kantooruitbreiding en verhuizing voor Access World

De voordelen van flexibele huisvesting komen goed van pas voor Access World. Zij kozen in 2019 voor een modulair kantoorgebouw. Achteraf blijkt dit een hele goede keuze. Nog geen twee jaar later willen zij het kantoor uitbreiden én verplaatsen naar hun nieuwe terminal.  

Access World is in 1933 begonnen als familiebedrijf, maar is inmiddels uitgegroeid tot internationale logistieke dienstverlener. Voor complete oplossingen voor logistiek, opslag en supply chain op maat ben je bij hen aan het juiste adres. Het bedrijf heeft circa 125 vestigingen over de hele wereld, waarvan één in Vlissingen.  

Voor deze vestiging mochten wij in 2019 een kantoorgebouw realiseren. Het bedrijf wilde toentertijd niet vastzitten aan een permanent gebouw. Dat met het oog op eventuele uitbreiding- en verhuizingsplannen van de terminal in de toekomst. Laat flexibiliteit nu net een groot voordeel van modulaire bouw zijn. De keuze ging daarom, met name door de verplaatsbaarheid, uit naar modulebouw. Dankzij onze snelle respons en concurrerend aanbod, ging de opdracht naar ons. 

Achteraf blijkt de keuze voor en modulair kantoorgebouw, een hele goede keuze. Het internationale logistieke bedrijf heeft namelijk nog geen twee jaar later plannen voor een verhuizing van de terminal in Vlissingen. En dat is niet alles. De terminal wordt uitgebreid met bijna vijf hectare. Hier hoort natuurlijk ook een groter kantoor bij. Aan ons de eer om het bestaande kantoorgebouw van Access World uit te breiden en te verplaatsen naar de nieuwe terminal.  

De uitbreiding van het kantoor sluit geheel aan op het bestaande gebouw, waardoor het een geheel vormt. Alle modules hebben extra hoge ramen, glazen wanden en lichtkoepels. Hierdoor komt er zoveel mogelijk daglicht binnen. Een mooi contrast met de loods, waarin geen ramen zitten.  

Benieuwd naar het resultaat? Spot het modulaire kantoorgebouw op deze toffe dronevideo van Access World, gemaakt door Meier Drone Videografie

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van flexibele huisvesting!