Adapteo neemt Dutch Cabin Group over

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we op maandag 5 oktober een overeenkomst hebben bereikt om een samenwerking aan te gaan met Adapteo om onze groeiambities te realiseren.

De overname van Dutch Cabin Group is een belangrijke stap voor onze uitbreiding in Europa, zegt Philip Isell Lind af Hageby, President en CEO van Adapteo Group.
De Dutch Cabin Group heeft een goede reputatie als het gaat om winstgevende groei en een gevestigd netwerk in Continentaal Europa. Met het sterke management team en het bewezen aanbod van oplossingen van Dutch Cabin Group, tezamen met Adapteo’s ervaring in de publieke sector, zullen we een sterke basis voor groei creëren in Continentaal Europa, zegt Philip Isell Lind af Hageby.

De overname maakt een geografische diversificatie van de Adapteo Group mogelijk en minder afhankelijk van de Scandinavische markt in het algemeen.

We zijn er trots op om deel uit te mogen maken van een toonaangevend internationaal bedrijf dat excelleert in modulair bouwen. Door onze krachten te bundelen ontstaat de mogelijkheid om de groeiambities binnen Continentaal Europa te realiseren, zegt Jorg Schilder, CEO van Dutch Cabin Group.

Dutch Cabin Group produceert, verhuurt en verkoopt zowel tijdelijke als permanente gebouwen aan klanten binnen de overheid, onderwijs, industrie en de gezondheidszorg. De Dutch Cabin Group heeft ongeveer 120 werknemers en heeft haar hoofdkantoor gevestigd in Klundert, Nederland. De Dutch Cabin Group opereert met zes merken in Nederland en Duitsland en heeft twee eigen productielocaties in Nederland.

Adapteo is een toonaangevend aanbieder van flexibel vastgoed in Noord - Europa. Wij bouwen, verhuren en verkopen aanpasbare gebouwen voor scholen, kinderopvangcentrums, zorg, kantoren, accommodaties en evenementen. We weten dat de samenleving de komende jaren een verandering zal doormaken. Wat de toekomst ook brengt, wij geloven dat aanpassingsvermogen de beste oplossing is. Met onze gebouwen kunnen we in enkele weken tijd, transformeren, herbestemmen, op- en afschalen door middel van een modulair en circulair bouwconcept.

Onze gebouwen kunnen worden gebruikt voor een aantal dagen of voor onbepaalde tijd, altijd voor optimaal gebruik. Dat is hoe wij bouwen aan aanpasbare samenlevingen.