Het nieuwe bedrijfsmagazine is uit!

Vol trots presenteren wij hierbij de tweede editie van het bedrijfsmagazine "Flight to the future nr. 2" van de Dutch Cabin Group. Net als in de eerste uitgave komen weer alle bedrijven aan bod, dus ook wij van Primakabin! Bekijk en lees over ons project van het tijdelijke unit zorgcomplex in Blessum.

De nieuwe uitgave van ons bedrijfsmagazine

In de nieuwe uitgave van "Flight to the future" komt Primakabin weer uitgebreid aan bod. Er staat onder andere een interview in met onze binnendienst verkoopster Chris van Akeleijen
 

Over Chris van Akeleijen: "Ja, ze heeft vroeger veel met Lego gespeeld en dat komt nu mooi van pas in haar werk. Zodra Chris van Akeleijen (verkoop binnendienst Primakabin) een aanvraag binnenkrijgt, gaat ze meteen ‘aan’ en ontstaat in haar hoofd al de eerste schets voor de tijdelijke huisvesting van haar (toekomstige) klant. Ontdek hoe Primakabin jou als klant het beste voorstel doet".


Gratis magazine bestellen

Heeft u ons magazine nog niet ontvangen of staat u nog niet op onze verzendlijst? Meld u dan aan via deze link marketing@dutchcabingroup.nl.


Nieuwsgierig naar meer van onze projecten? Kijk dan eens naar onze referenties of volg ons op Facebook.