Nieuw havenkantoor gemeente Den Haag

In Den Haag hebben ze een nieuwe haven aangelegd, maar daar omheen allemaal nieuwe appartementen en bedrijfspanden. Voor aan de haven was de gemeente dus opzoek naar een havenkantoor met een moderne industriële uitstraling. Samen i.o.m de architect hebben wij een gecustomized gebouw samengesteld. En het resultaat mag er zijn!

Het is een speciale constructie geworden met 2 (6x3 NL600)units op elkaar gestapeld, maar dan wel even anders dan anders. Namelijk A-symetrisch en dat was een uitdaging, met name voor de draagconstructie en de fundering. Maar het plaatsen van een pilaar bleek de perfecte oplossing. De bovenste unit is voor zien van een groot raam met aansluitend een vlonder terras. Vanaf april gaat de gemeente ook de rest van het terrein voorzien verder opknappen met groen etc.

Die nieuwe havenkantoor wordt o.a. gebruikt als verhuurpunt voor rondvaartboten, een vergaderplek voor projectleiders. Vanaf april zal de gemeente ook de buitenboel verder aankleden met groen etc. Kortom het perfecte plaatje midden in de haven, een project om trots op te zijn.